Как работи Qjob.bg?

Ще ви разкажем какво е Qjob.bg и какви задачи можете да намерите на сайта за професионално търсене.

С помощта на Qjob.bg можете да поверите на всеки човек изпълнението на вашата ежедневна работа. Например можете да помолите фризьора за нова прическа, керемидата да подреди плочките в банята или да поверите на куриера пакет за вашата баба, която живее от другата страна на града.

На нашия уебсайт ще намерите общо над 100 групи услуги в 16 категории.Баба ви помоли ли ви да измиете прозорците във вилата? Шофирането до вилата отнема само два часа и половина, а измиването на прозорците за още три часа. Не искаш да си губиш деня с прозорците, нали?

Междувременно Ника, студентка от университета, седи вкъщи и мечтае за нов контролер за своята видео игра. Тъй като учиш, нямаш време да работиш на пълен работен ден на работа, но ти трябват пари: не е страшно да можеш да прекараш няколко часа на прозореца на някого.

Ника вече е регистрирана в Qjob.bg като специалист и вие създавате задача „Почистване на прозорци на ваканционен дом“ в категорията „Почистване и домакинска работа“. В крайна сметка всички са доволни - баба и Ника.

Как да поръчате услуга?

Всеки може да създаде задача на Qjob.bg. За да направите това, трябва да се регистрирате, да опишете задачата и да посочите прогнозната цена на работата. Специалистите реагират на реклами и правят предложения.

Qjob.bg може да се използва за прости ежедневни задачи. Примери за такива задачи включват:

  1. Преведете пет страници текст на испански
  2. Разходка с кучетата
  3. Инсталиране на качулката
  4. Сватбена прическа и грим
  5. Организиране на детски рожден ден
  6. Фотосесия.
  7. Наблюдение на котето по време на лечението
  8. Почистване на дома

Специалист, регистриран на Qjob.bg, ако качи исканите документи, ще бъде удостоверен. Само потребители над 18 години могат да бъдат Специалисти!

Можете да ги намерите на страницата в раздела "Специалисти"

Всяка вакантност  в Qjob.bg получава средно по три отговора. Не бързайте веднага да дадете отговор на първия специалист - може би по-късно ще ви бъде предложено по-изгодно предложение!

Какви задачи са забранени?

  • Забранено е да поискате парични преводи, заеми или попълване в платежни системи!
  • Забранено е да се пренасочват специалисти по отношение на ресурсите и сайтовете на трети страни, както и да поискат регистрация на други места!
  • Забранено е да поръчвате автоматично или ръчно създадени имейли, връзки в социалните мрежи, профили!
  • Забранено е да се изисква формулировката на стоките, да се търгува с тях!

Платете за работа

Потребителите управляват бизнеса си сами. За да бъдете сигурни, препоръчваме на потребителите да използват метода за плащане без риск за бизнеса. В случай на такава транзакция, таксата за услугата в акаунта на потребителя се активира (блокира) от системата за финансови услуги, която специалистът получава само след приключване на задачата, след като и двамата потвърдят, че задачата е изпълнена.

Всеки потребител трябва да реши дали да използва тази услуга или не. (Моля, вижте нашите Общи условия за подробно описание на услугата.)          

Как да изберем специалист?

Създайте задача на сайта и след това ще получите първите предложения от специалисти.

Моля, проверете подробностите за специалист, преди да отговорите на оферти. За да изберете правилния специалист, трябва да обърнете внимание на следното:

1. Квалификация

Сертифицираме професионалисти във всеки град, във всяка категория и подкатегория услуги поотделно. За да направите това, вземете предвид следното:

  • броя на изпълнените задачи,
  • оценки, дадени от купувачи,
  • активност в Qjob.bg.

2. Рейтинги

Отзиви могат да напишат само тези, които вече са работили със специалист чрез Qjob.bg. Оценките показват колко отговорен е потребителят за работата си

3. Значки и награди

След работа в Qjob.bg специалистите получават различни отзиви, значки и награди.

4. Проверка на документи.

Сертифицирани професионалисти: те се проверяват въз основа на документи за самоличност. Ние определяме тяхната автентичност, така че това вече не е излишна задача за вас.

5. Qjob профил

На страницата на всеки потребител има снимка на профила, информация за този потребител и списък на услугите, предоставяни от него. Вижте в кои категории услуги участвате, с какви почасови ставки работите и също толкова важно кои линкове сте изтеглили!

Как можете да се свържете с избрания от вас специалист?

Има два начина да се свържете със специалист: по телефона или в чата. Телефонният номер на специалиста е посочен в предложението му.

По-добре е да изясните подробностите за работата и да обсъдите важни въпроси в чата! Думата отлита, надписът остава! Съобщенията могат да бъдат инициирани само от вас, специалистът няма възможност да ви пише първо.

След като сте решили кой специалист е подходящ за вас и сте обсъдили подробностите, просто натиснете големия зелен бутон „Избор“. Всичко е!

Как да избегнем измамниците?

Следните съвети са полезни както за професионалисти, така и за клиенти.

Проучете внимателно профила на клиента или специалиста.

Подпиши договор. Винаги искайте разписка или фактура, ако е възможно! Това също е вид гаранционно писмо.

Попитайте документа и сравнете името и фамилията на специалист с страницата, посочена на страницата.  В случай на неточности, се свържете с поддръжката на клиенти! Внимавайте със задачи, в които трябва да похарчите собствените си пари, като например купуване на нещо или плащане на услуга. В този случай изберете само начина на плащане "Бизнес без риск" и определено ще получите парите си.

Успех при използването на този сайт!

Marika Qjob Manager